Is Mapxact gecertificeerd?

Ja, Mapxact is gecertificeerd. Wij hebben de volgende certificaten: ISO 9001: 2008, ISO 27001, CO2- prestatieladder en VCA* 2008/5.1. Daarnaast hebben al onze mensen buiten het certificaat “Veilig werken langs de Weg” en “Levensreddend Handelen”. 

Waarom maakt Mapxact foto's?

Mapxact maakt foto’s en scans vanaf de openbare weg om de omgeving in beeld te brengen. Deze foto’s worden onder strikte voorwaarden ter beschikking gesteld aan onze zakelijke klanten. De data kan onder andere gebruikt worden om objecten te inspecteren, beoordelen en beheren. Maar ook om afstanden te meten, werkvoorbereiding, of om kruinvolumes van bomen te berekenen.

Ik vermoed dat ik door jullie gefotografeerd ben maar ben het daar niet mee eens

Wanneer u vermoedt dat u herkenbaar op één van onze foto's staat kunnen wij u onherkenbaar maken of uw foto verwijderen. U kunt een email sturen naar info@mapxact.com. Vergeet niet om aan te geven waar en wanneer u ons bent tegengekomen.

Waar kan ik jullie foto's bekijken?

Onze foto's worden opgeslagen in een database welke is beveiligd met een wachtwoord. Onze klanten krijgen inlogcodes voor onze viewer en kunnen alleen de voor hen relevante data bekijken.