Nederland in 3D: Zowel boven- als ondergronds

Stel je voor dat je dit inzichtelijk kunt maken binnen een paar dagen, in plaats van een paar weken. Zonder dat je moet graven, meten of archiefmateriaal moet uitpluizen. Een situatie waarbij je alle gegevens in heldere kaarten en animaties kunt bekijken. Zodat je betere en snellere beslissingen kunt nemen. Zowel vooraf bij het plannen op kantoor, als tijdens het werk in het veld. Dat is de missie van MapXact; met innovatieve techniek gebieden inzichtelijk maken, zodat u sneller, veiliger en goedkoper uw werk kunt doen.

Hoe wij te werk gaan

Wij werken met specialisten uit diverse disciplines om onze missie waar te maken. Wij beschikken over de meest geavanceerde meetapparatuur ter wereld, die we blijven door ontwikkelen met ondersteuning van Technische Universiteiten. Ons team van programmeurs en data-analisten zorgt ervoor dat de output van de meetapparatuur slim wordt gecombineerd in één overzicht. Door middel van visualisatietechnieken maken we deze overzichten begrijpelijk voor iedereen. En dankzij onze apps kan iedereen de overzichten overal gebruiken om de meest geschikte beslissingen te nemen, op kantoor maar ook buiten in de werkgebieden.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om onderdelen van een gebied in kaart te brengen. U kunt een gebied ook volledig inzichtelijk maken. In dat geval gebruiken wij een combinatie van technieken.  

De technieken die wij gebruiken:

3D Scans

360° Fotografie

Radarbeelden